×

Päikeseenergia Tootmine

Täna
131 kWh
Jooksev kuu
5.64 MWh
Kokku
509.72 MWh

Välditud CO2

Täna
120 kg
Jooksev kuu
5.19 tonni
Kokku
468.94 tonni

Toodetud päikeseenergia


Metro Capitali arendatud hooned on energiasäästlikud, keskkonnasõbralikud ja ökonoomsed.

Oleme tootnud
509.72 MWh
päikeseenergiat, mis katab 212 kodu aastase elektrivajaduse.
Loe lähemalt +

PRIVAATSUS­POLIITIKA

Metro Capital on võtnud endale kohustude kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest tulenevalt järgime käesolevaid privaatsuspoliitika põhimõtteid, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktidega ning Eesti Vabariigi seadustega. Leia aega, et meie põhimõtetega tutvuda.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Isikuandmed on Sinu, kui eraisikuga konkreetselt või kaudselt seostatavad andmed, mida Metro Capital kogub ja töötleb üksikisikuga sõlmitud lepingu täitmiseks või temaga ühenduse võtmiseks ning seadustest tulenevate kohustuste täitmiseks.

Isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:

  • kontaktandmete (sh sinu nimi, isikukood, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, eelistatud kontakteerumisviis) esitamisel meie veebisaidil või mujal (näit. kontoris, kohtumisel või kliendpäeval);
  • veebisaidi kasutamisel küpsiste (cookies) kaudu;
  • tehingu sooritamisel isiku kontaktandmete kaudu.

Muude andmete kogumine

Kogume ka isikustamata andmeid – andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht). Võime koguda ka andmeid klienditegevuste kohta meie veebisaidil. Need andmed koondatakse ja neid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet ja saaksime teada, millised veebisaidi, toodete ja teenuste osad on kõige huvipakkuvamad. Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena.

Kogutud isikuandmete kasutamine ja säilitamine

Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis või saada teavitusi ja otseturunduse sisu, saab ennast adressaatide sihtrühmast igal ajal eemaldada.

Kogutud isikuandmeid võime kasutada kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks.

Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumisel annab klient nõusoleku enda andmete automatiseeritud töötlemiseks. Nõusolekut on alati võimalik tagasi võtta kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis avalduse tegemisega. Tagasiulatuvat jõudu avaldusel ega nõusoleku tagasivõtmisel ei ole.

Kliendi paremaks teenindamiseks võime avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab meile teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie  partner, kelle ülesanneteks on sisu tootmine, kujundamine või tõlkimine.

Kliendi isikuandmeid säilitame nii kaua, kui see on eesmärkide saavutamiseks vajalik Säilitamistähtaeg sõltub vajadusest vastata kliendi päringutele. Andmeid, mida oleme kohustatud säilitama õigusaktidest tulenevalt (nt. raamatupidamise andmed), säilitame õigusaktides sätestatud nõuetest lähtuvalt.

Isikuandmete kaitse

Rakendame kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Kui kahtlustad, et Sinu isikuandmetega on toimitud vastupidiselt käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatule või on oht, et Sinu andmed on lekkinud võõrastele isikutele, anna meile sellest koheselt teada. Ainult nii saame hoida potentsiaalse kahju võimalikult väikesena.

Kliendil on õigus nõuda oma andmete töötlemise lõpetamist, teavet andmete kasutamise kohta ning andmete edastamist endale või kolmandale isikule üldkasutatavas vormingus. Vältimaks kliendi andmete ja õiguste väärkasutust on taotlusi lubatud esitada üksnes vormis, kus taotleja isik on tuvastatav (digitaalselt allkirjastatud või esinduses isiklikult allkirjastatud). Meil on õigus sellistele taotlustele vastata 30 päeva jooksul.

Turvalisus

Kõik veebilehe külastamise ja lepingute sõlmimise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie veebisaiti kasutama asudes oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest e-kirja teel, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja Sinule kättesaadavana meie kodulehel.

Kliendi isikuandmete vastutavaks töötlejaks on Metro Capital OÜ. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta ühendust aadressil metro@metro.ee.

Sul on alati õigus pöörduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.

 

KÜPSISTE KASUTAMISE TINGIMUSED

Mis on küpsis?

Küpsis (cookie) on väikesemahuline tekstifail, mis salvestatakse veeblehte külastades Sinu seadmesse.

Milleks me küpsiseid kasutame?

Tänu küpsiste kasutamisele saame pakkuda Sulle paremat kasutuskogemust veebilehel, näiteks aitavad küpsised meelde jätta Sinu varasemaid külastusi ja veebilehel tehtud valikuid.

  • Veebilehte kasutades nõustud, et kasutame küpsiseid:
  • kasutusharjumuste ja statistiliste andmete kogumiseks;
  • parema klienditeeninduse pakkumiseks (online chat);
  • kasutaja eelistuste ja seadistuste meelde jätmiseks;
  • kasutaja vajadustele sobivamate pakkumiste ja turundusteadete esitamiseks;
  • veebilehe arendamiseks vajaliku teabe kogumiseks;
  • lehel oleva sisu lihtsamaks jagamiseks sotsiaalmeedias;
  • sisu pakkumiseks (Facebook, Google).

Mis tüüpi küpsiseid kasutame?

Sessiooniküpsised

Sessiooniküpsiseid ehk ajutised küpsised – kasutatakse iga kord, kui meie veebilehte külastad ja need kustutatakse pärast veebilehitseja sulgemist. Ajutisi küpsiseid kasutatakse näiteks võrgulehe keelevaliku ja sisu eelistuste meelde jätmiseks.

Püsivad küpsised

Püsivad küpsised jäävad kasutaja seadmesse alles ka pärast veebilehe sulgemist. Püsivatel küpsistel on erinev aegumisperiood ning mõned neist jäävad kasutaja seadmesse päevadeks, kuudeks või isegi aastateks. Püsivaid küpsiseid kasutatakse näiteks kasutaja eelistuste meelde jätmiseks.

Kolmandate osapoolte küpsised:

Meie lehel kasutatakse kvaliteetsema sisu pakkumise, statistika kogumise ja reklaamide näitamise eesmärgil kolmandate osapoolte küpsiseid. Kolmandate osapoolte privaatsuspoliitika ja tingimustega saate tutvuda küpsise tootja lehel.

Kolmandate osapoolte küpsiste nimekiri:

Kuidas küpsiste kasutamist piirata ja neid kustutada?

Kasutaja saab kustutada seadmesse salvestatud küpsised ja ennetavalt vältida küpsiste salvestamist tema seadmesse. Selleks tuleb kasutajal muuta veebilehitseja privaatsusseadeid. Täpsemalt juhised leiab veebilehitseja kasutusjuhendist.

NB! küpsiste blokeerimise korral ei saa me tagada kodulehe korrektset toimimist.

Küpsiste kohta saad rohkem teavet veebilehtedelt: http://www.allaboutcookies.org/  ja http://www.youronlinechoices.com/ee/